Φτιάχνουμε ταΐστρα και ποτίστρα για κοτοπουλάκια εντελώς τσάμπα! Βήμα βήμα η πατέντα!



Σήμερα έχουμε μια πανεύκολη πατέντα, για να φτιάξετε ταΐστρα και ποτίστρα ταυτόχρονα για τα κοτοπουλάκια. Όπως ξέρετε τα κοτοπουλάκια στην αρχή που είναι μικρά θέλουν "μικρές" και βολικές ταίστρες - ποτίστρες. Πολλές φορές μάλιστα αυτές που πουλάνε στα καταστήματα δε βολεύουν να κάνουμε τη δουλειά μας. Όπως και να έχει σήμερα βλέποντας αυτή τη πατέντα μπορούμε να γλιτώσουμε μερικά έξοδα ακόμα!

Το μυστικό για την τέλεια ποτίστρα στα κοτοπουλάκια είναι να έχει μικρή στάθμη νερού, και φυσικά να μην μπορούν να βραχούν τα μικρά μας. Αν τα κοτοπουλάκια βραχούν είναι πολύ εύκολο να αρρωστήσουν. Όσον αφορά τη ταίστρα, το μυστικό είναι να μην είναι πολύ χαμηλή και χύνετε η τροφή!


H πατέντα έχει ως εξής. Κόβουμε ένα μπουκάλι στη μέση, και ανοίγουμε σε μια πλευρά μια τρύπα. Στη συνέχεια βάζουμε μέσα του ένα ακόμα μπουκάλι, και δένοντας το με ζελοτέιπ το σταθεροποιούμε περίπου 1 cm έτσι ώστε να χύνεται η τροφή και να μπορούν να τρώνε τα κοτόπουλα. Αν δούμε να μη χύνεται η τροφή το σηκώνουμε  λίγο πιο ψηλά. Γεμίζουμε τη ταίστρα απο πάνω αφου ανοίξουμε μια τρύπα...

Μπορούμε την ίδια ταίστρα να τη κάνουμε και κρεμαστή δένοντας το με ένα σχοινί. Η να κόψουμε το μπουκάλι στο επάνω μέρος για να μας βολεύει καλύτερα να βαζουμε μεσα τη τροφή.
ΜΥΣΤΙΚΟ: Διαλεγουμε μπουκάλι απο σκληρό υλικό πχ απο COCA COLA για να είναι ανθεκτική η πατέντα μας
Μπορούμε να κάνουμε με τον ίδιο τρόπο και ΠΟΤΙΣΤΡΑ. Να ξέρετε πως η στάθμη του νερού φτάνει ακριβώς εκεί που ακουμπά το νερό το πώμα του μπουκαλιού. Το νερό δε χύνεται. Ναι φίλες και φίλοι, τόσο εύκολο είναι να φτιάξετε τη δική σας ποτίστρα!
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΩΣ ΤΙΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ


ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΤΕΝΤΑ ΓΙΑ ΠΟΤΙΣΤΡΑ. ΤΟ ΝΕΡΟ ΧΥΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΠΩΜΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΑΛΙΟΥ

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου